Activeer uw abonnement naar keuze.

"Energeia Energienieuws is dé bron wanneer je alles wilt volgen over energiebeleid. Een must voor iedere energieprofessional. Voor mij zeer waardevol.” "
- Ed Nijpels

3 maanden proefabonnement

€ 99,- (excl. BTW) Stopt automatisch Probeer nu >

Direct een jaarabonnement?

Laat uw gegevens achter. Wij nemen contact met u op. Geef uw gegevens door

Meer weten over onze abonnementen of telefonisch abonneren? Bel 020-5928489.

Waarom Energeia Energienieuws?

Energeia Energienieuws is hét dagblad voor en over de Nederlandse energiemarkt. De krant verschijnt (uitsluitend online) elke werkdag in een nieuwe editie. Elk nummer bevat zo'n 8-10 Nederlandstalige nieuwsartikelen over elektriciteit, gas en renewables, geschreven door een team van vijf eigen Energeia-vakredacteuren.

Energienieuws alleen bij Energeia!

Energeia maakt deel uit van FD Mediagroep. De Energeia artikelen verschijnen echter niet op FD.nl of in de krant, maar zijn exclusief beschikbaar op www.energeia.nl. Energeia is daarmee inmiddels 15 jaar de leidende journalistieke informatiebron voor de Nederlandse en Belgische energiemarkt en wordt gelezen door energieprofessionals in meer dan 400 bedrijven en organisaties.

Dagelijks de Energeia Headlines in uw mailbox

Aan het einde van elke werkdag ontvangt de Energeia Headlines email in uw mailbox. De Headlines omvat alle nieuwskoppen van die dag. Klik direct door naar de artikelen van uw keuze! Handig en tijdsbesparend.

Energeia Energienieuws ook beschikbaar onder een corporate licentie

Voor elke organisatie die meerdere lezers toegang wil geven tot Energienieuws bieden wij via een corporate licentie een aantrekkelijk abonnementstarief. Neem voor meer informatie en een offerte op maat contact met ons: 020-5928489.